نتانیاهو: آمریکا با خلع سلاح حماس موافق است تکمیل اقدامات خصمانه اروپا علیه سپاه پاسداران مقام ایرانی: تصمیم تبادل سفیر میان تهران و قاهره اتخاذ شده است برگزاری محفل انس با قرآن کریم با حضور رهبر انقلاب اسلامی عارف: ایران در روند مذاکرات در چارچوب راهبرد «عزت، مصلحت و حکمت» حرکت می‌کند رئیس جمهور: 1500 همت در حوزه بهداشت هزینه می‌کنیم جلالی: همکاری‌های دفاعی ایران و روسیه ابعاد وسیع‌تری به خود گرفته است رزمایش تهران و مسکو در دریای عمان؛ تهدید دوباره آمریکا به اقدام نظامی علیه ایران پزشکیان: رفع مشکلات مردم وظیفه اصلی ماست رهبر انقلاب در خصوص جوانان چه توصیه‌ای کردند؟ + عکس دریادار ایرانی: حضور ناوگان فرامنطقه‌ای در غرب‌آسیا غیرموجه است/ مردم ایران با قدرت بیشتری با آنها مقابله خواهند کرد ثبت‌نام بیش از ۱۵۳ هزار داوطلب انتخابات شورا‌های روستا سرشبکه‌های اصلی حوادث تروریستی دی ماه اندیمشک دستگیر شدند پزشکیان: با آغوش باز از هر کس که راهکار عملی برای حل مشکلات دارد استقبال می‌کنیم آخرین اخبار ساماندهی نیرو‌های شرکتی

لوایح دولت برای افزایش مدت اعتبار گذرنامه‌ها و مبارزه با قاچاق اسلحه

سخنگوی دولت گفت: لایحه‌ای به مجلس می‌رود که مدت اعتبار گذرنامه‌ها برای افراد بالای ۱۵ سال، از ۵ به ۱۰ سال افزایش خواهد یافت.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۸ - ۲۲ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 13
کد خبر: ۲۰۳۹۲۷

به گزارش راهبرد معاصر، علی بهادری‌جهرمی سخنگوی دولت در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران گفت: تعداد سینماهای کشور در ابتدای دولت از 500 به بیش از 700 سینما افزایش داشته است.

 

وی افزود: هیات وزیران در جلسه روز یکشنبه با پیشنهاد وزارت دادگستری با تصویب لایحه معاهده انتقال محکومان بین ایران و ازبکستان موافقت کرد. هم‌چنین پیشنهاد وزارت اقتصاد برای تسویه دیون دولت به سازمان تامین اجتماعی تصویب شد و این بخش دیگری از بدهی است که از محل سهام‌های مختلف دارد پرداخت خواهد شد.

 

سخنگوی دولت با بیان اینکه با برنامه خوب بانک مرکزی شاهد کاهش ناترازی بانک‌های در سال‌های آتی خواهیم بود، اظهار داشت: در جلسه امروز دولت برای تسهیل ترددهای به خارج از کشور مصوبه‌ای داشتیم که طبق آن لایحه‌ای به مجلس می‌رود که مدت اعتبار گذرنامه‌ها برای افراد بالای 15 سال، از 5 به 10 سال افزایش خواهد یافت. ضمنا برای تقویت مبارزه با قاچاق اسلحه، مهمات و مواد ناریه نیز یک لایحه به مجلس خواهد رفت که امروز به تصویب رسید.

 

بهادری‌جهرمی در پاسخ به سوالی درباره برخی اخبار مربوط به فاسد شدن برخی ذرت‌ها در استان همدان نیز عنوان کرد: درباره انبار محصولات کشاورزی در استان همدان و برخی شایعات نیز می‌گویم که کالاهایی که برای انبارها ذخیره می‌شود، اکثر این ذرت‌ها مصرف دامی دارد و حجم واردات در کالاهای اساسی زیاد است و مستمرا این انبارها پُر و خالی می‌شود. این یک روال معمولی است و همه این‌ها در بدو ورود به کشور از سوی سازمان‌های مربوطه ارزیابی‌های لازم می‌شود و وقتی به انبار می‌رود هم مورد بررسی قرار می‌گیرد.

 

وی ادامه داد: این روال معمول و طبیعی است در این حجم بسیار گسترده، برخی آفات پدید آید و به مصارف مختلف می‌رسد. می‌خواهیم که نهادهای تخصصی درباره این موارد اظهارنظر کنند. نباید درباره یک سیلو در همدان در میان این تعداد زیاد سیلوها در کشور، ذهن مردم آشفته شود/ تسنیم

ارسال نظر